TERMENI DE PLATA

TERMENI DE PLATA

Metodele de plată sunt urmatoarele:
• numerar la livrare;
• plata cu cardul VISA sau MASTERCARD;
• vouchere cadou
Puteţi alege metoda de plată care vi se potriveşte cel mai bine pe pagina de finalizare a comenzii. PRIVADO.RO nu acceptă nicio plată efectuată anticipat.
Vârsta minimă necesară pentru a face cumpărături pe PRIVADO.RO este 18 ani.
Suma este reținută de pe cardul dumneavoastră atunci când plasați o comandă. Cardul dumneavoastră va fi debitat când vă vom expedia coletul.
PRIVADO.RO garantează protecția datelor dumneavoastră. Toate informațiile sunt trimise în formă criptată pentru a garanta siguranța totală a oricăror informații sensibile.
Dacă selectați metoda Numerar la livrare, sunt posibile numai plățile în numerar pana la 5.000 lei. Plata trebuie efectuată reprezentantului serviciului de curierat
Dacă returnați vreun articol, contravaloarea acestuia vă va fi restituită prin metoda de plată utilizată inițial de dumneavoastră, cu excepția taxei de transport pentru retur.
În cazul în care primiți un e-mail în care vi se solicită să furnizați detaliile cardului sau informații similare, vă rugăm să rețineți că acest e-mail nu este trimis de echipa PRIVADO.RO. PRIVADO.RO va solicita informații cu privire la contul dumneavoastră doar ca răspuns la solicitările făcute de dumneavoastră prin e-mail sau telefonic sau atunci când sunt neclarități privind o comandă pe care ați plasat-o, dar noi nu vom solicita niciodată detalii bancare prin e-mail.
Dacă primiți vreodată un e-mail în care vi se solicită să furnizați date specifice cu caracter personal prin intermediul unui link, nu răspundeți, nu faceți clic pe link și ștergeți imediat e-mailul respectiv.
Scopul mesajelor e-mail de phishing (frauduloase) este furtul de identitate și/sau infectarea computerului dumneavoastră cu un virus. Aceste mesaje solicită date cu caracter personal, adesea solicitându-vă să faceți clic pe un link și direcționându-vă către site-uri sau numere de telefon unde vă cer să furnizați date personale. Link-ul respectiv va încerca adesea să vă infecteze computerul cu un virus. După aceea, detaliile personale vor fi utilizate abuziv prin intermediul Java și Adobe Flash.

TOP

preloader